sâmbătă, 18 aprilie 2015

anemia-tratamente naturiste - anemia-natural treatments

anemia-tratamente naturiste - anemia-natural treatments
Characteristic signs of a child, teenager or adult anemic are pale face, general weakness, fatigue, headache, loss of appetite, poor digestion, cold and sometimes wet hands.
If patients with anemia, is characteristic decrease below the normal number of red blood cells and hemoglobin.
The patient is well to rest as much as possible, make walks in the fresh air if possible to stay a while in high mountain environment,because blood is quickly renews mountain atmosphere.
We recommend an easily digestible food, rich in vitamins,with many raw fruits to bring the body iron, vitamins, minerals it needs.
It is best to drink herbal tea blend, fresh milk, fruit juice, a glass of red wine and a meal after a glass of beer.
Every morning on an empty stomach to eat 1-2 apples sweetened with honey races.
At breakfast given a raw egg yolk, fish that have put a few drops of brandy and mix well two or three pieces of liver fried over high heat on both sides, but the means to remain almost cruel.
Then dandelion salad with boiled potatoes bark or leaves early spinach salad ... read more ...
Semnele caracteristice ale unui copil,adolescent sau adult anemic sunt: paloarea fetei,slabiciune generala,stare de oboseala,dureri de cap, lipsa poftei de mancare, o digestie proasta,uneori mainile umede si reci.
In cazul bolnavilor de anemie, este caracteristica scaderea sub valorile normale a numarului de globule rosii si a hemoglobinei.
Bolnavul este bine sa se odihneasca cat mai mult, sa faca plimbari la aer curat, daca este posibil sa stea o perioada in mediul inalt de la munte, deoarece sangele se reinoieste mai repede in atmosfera de munte.
Se recomanda o hrana usor digerabila,bogata in vitamine, cu multe fructe crude pentru a-i aduce organismului fier, vitamine, sarurile minerale de care are nevoie.
Este bine sa bea ceaiuri amestec din plante, lapte proaspat,sucuri de fructe, un paharel de vin rosu, iar dupa cate o masa un pahar de bere.
In fiecare dimineata pe stomacul gol sa se manance 1-2 mere rase indulcite cu miere de albine.
La micul dejun se da un galbenus de ou crud, peste care s-au pus cateva picaturi de coniac si se amesteca bine doua trei bucatele de ficat prajit la foc mare pe ambele fete, dar mijlocul sa ramana aproape crud.
Apoi salata de papadie cu cartoti fierti fara coaja, sau salata din frunze
fragede de spanac...citeste mai departe...
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu