duminică, 8 ianuarie 2017

frasin arbore medicinal-ash medicinal tree

Ash-Medicinal Tree
Ash-Medicinal Tree
Ash is a tree with wide use in herbal medicine, recognized and appreciated, especially for action cleanser.
This tree widespread, called in Latin FRAXINUS EXCELSIOR,grows in wet areas of deciduous forests.
Ash-Natural Treatments
Very popular are the leaves of this tree because it contains tannins, like many other substances due to the diuretic and laxative effect.
Tea leaf ash.
Tea leaf ash.
A tablespoon of shredded leaves, place 250 ml boiling water,let it draw a minute.
Strain and drink two or three cups a day.This infusion is indicated for constipation, edema,arthritis and rheumatic pain.It quickly relieves painful joints affected by rheumatism.
If you suffer from chronic rheumatism, you can try a treatment using an infusion of the leaves of ash, birch leaf, nettle leaves and juniper berries, all in equal amounts.
Tea bark of ash.
Boil 50 grams of ash bark in a liter of water for 5 minutes,then strain.
The preparation thus obtained is excellent for cases of fever (temperature dropping fast) and stomach pain killers.It is also used in bathrooms external gynecological conditions.
Ash seeds tea.
Take a teaspoon of seeds of ash and scald with one liter of water.Cover the bowl for 5 minutes and then strain.Drink the entire quantity prepared throughout the day, drink is a very good diuretic and being able to take in case of edema.
Frasin-Arbore Medicinal
Frasin-Arbore Medicinal
Frasinul este un arbore cu utilizare larga, in medicina naturista, fiind recunoscut si apreciat, mai ales, pentru actiunea depurativa.Specia comuna, Fraxinus excelsior, este cea mai valoroasa din punct de vedere fitoterapeutic.Acest arbore foarte raspandit,denumit in latina FRAXINUS EXCELSIOR, creste in zonele
mai umede din padurile de foioase.
Frasin-Tratamente Naturiste
Foarte apreciate sunt frunzele acestui arbore, datorita taninului pe care il contin, ca si datorita multor alte substante cu efect diuretic si laxativ.
Ceai din frunze de frasin.
O lingura de frunze maruntite,se pun la 250 ml apa clocotita, se lasa sa traga un minut.
Se strecoara si se beau doua-trei cani de ceai pe zi.Aceasta infuzie este indicata in constipatii, edeme, artrita
si in dureri reumatismale.Ea calmeaza rapid durerile articulatiilor atinse de
reumatism.In cazul in care suferiti de reumatism cronic, puteti incerca un tratament cu ajutorul unei infuzii din frunze de frasin, frunze de mesteacan,frunze de urzica si boabe de ienupar, toate in cantitati egale.
Ceai din coaja de frsain.
Ceai din coaja de frsain.
Se fierb 50 g de coaja de frasin intr-un litru de apa timp de 5 minute, dupa care se strecoara.
Preparatul astfel obtinut este excelent pentru cazurile de febra (scazand rapid temperatura) si pentru calmarea durerilor de stomac.Se mai foloseste in bai externe in cazul afectiunilor ginecologice.
Ceai din seminte de frasin.
Se ia o lingurita de seminte de frasin si se oparesc cu un litru de apa.Se acopera vasul 5 minute si apoi se strecoara.Se bea intreaga cantitate preparata pe parcursul unei zile, bautura fiind un foarte bun diuretic si putandu-se lua,in caz de edeme. 

EXTRACT DIN MUGURI DE FRASIN
EXTRACT DIN MUGURI DE FRASIN
Extractul gemoterapic este obtinut din muguri proaspeti de frasin (Fraxinus excelsior), prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.Contine alcool etilic de cereale 18% vol. Valoare energetică:1,78
kcal/g.Recomandări principale:cai urinare(detoxifiant la nivel renal).Dereglari metabolice: ajuta la eliminarea acidului uric si a ureei; ajuta la mentinerea colesterolului in limite normale.Se recomanda si la supraponderalii cu retentie hidrica si hipercolesterolemie.
Modul de administrare:Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 1-2 ori pe zi, inainte de mese.(1 ml=aprox. 25 de picaturi)
In cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o data pe zi. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauza.
Nu se cunosc reactii adverse sau contraindicatii.PRETUL ESTE DE 15,38 LEI. CUMPARA ACUM AICI >>> 
POLYGEMMA NR.12 RINICHI DETOXIFIERE

POLYGEMMA NR.12 RINICHI DETOXIFIERE
Functia de detoxifiere a rinichiului este extrem de importanta pentru a filtra din sange si a elimina o serie de reziduuri toxice (uree, cloruri, acid uric, creatinina, etc.) si pentru a elimina apa in exces.Actiune principala: diuretica adepurativa, antiseptica,antiinflamatoare, regeneratoare - prin aport de glucoza, fructoza, aminoacizi,vitamina C şi o serie întreagă de săruri minerale de: calciu, fosfor, magneziu,mangan, zinc, sodiu şi fier.Preparatul are si efect hipocolesterolemiant.
Mod de administrare: se administreaza cate 2 ml de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese, diluati in putina apa - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizandu-se o detoxifiere preponderant la nivel
renal, dar si la nivel articular.Se recomanda si supraponderalilor cu retentie hidrica si nivelul colesterolului marit. PRETUL ESTE DE 19,99 LEI. CUMPARA ACUM AICI >>> 

POLYGEMMA NR.10 BARBATI 50POLYGEMMA NR.10 BARBATI 50
Revitalizant la nivel fizic si psihic .Reduce simptomele neplacute care apar in mod frecvent la nivel urogenital.
Imbunatateste circulatia periferica.Ajuta la imbunatatirea calitatii vietii sexuale.
Mod de administrare: cure periodice de intretinere dupa varsta de 50 de ani.Se recomanda administrarea a 2 ml de 2 ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese. PRETUL ESTE DE 19,99 LEI. CUMPARA ACUM AICI >>> 


Crema Lyber Antireumatica Cu Untul Pamantului Si Petrol


Crema Lyber Antireumatica Cu Untul Pamantului Si Petrol
Crema pentru masaj incalzitor contine cea mai mare parte din ingredientele naturale cunoscute pentru tratarea bolilor reumatismale.Este 98% naturala si aceasta datorita faptului ca multe substante rare si cu efecte
semnificative sunt prezente in cantitati mai mari decat de obicei. PRETUL ESTE DE 13,78 LEI. CUMPARA ACUM AICI >>> 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu